حقایق جالب درباره کمپانی بی ام دابلیو

بی ام دابیلو یکی از برند‌های شناخته شده صتعت خودروسازی است که ممکن است خیلی‌ها آن را به عنوان مشهور‌ترین برند آلمانی بشناسند. در حال حاضر نام این برند را با عملکرد فنی بالا در کنار راحتی در رانندگی و ظاهر پیشرفته مترادف می‌دانند.

مشاهده میشود که کمپانی‌هایی به عظمت بی ام دابلیو بیشتر مخاطب‌های خاص تر را هدف می‌گیرند و برای جامعه کوچک‌تری خودرو‌های گران قیمتی را وارد خط تولید می‌کنند. اما درباره بی‌ ام دابلیو این موضوع صادق نیست و این شرکت برای طیف گسترده‌ای از مخاطب‌ها محصول درخور آن‌ها را داراست و این گستردگی هیچگاه از کیفیت خودرو‌های بی ام دابلیو نکاسته است. اگر به اجاره خودرو بی ام و علاقه دارید، با رنت ران همراه باشید.

درحالی که نام بی ام دابلیو به علت سابقه طولانی و خودر‌و‌های به یاد ماندنی بسیار برای همگی آشناست، حقایقی هم درباره تاریخچه این شرکت وجود دارد که هرکسی آن‌ها را نشنیده است. حقایقی که حتی ماشین‌باز‌های قهار هم ممکن است از آن‌ها خبر نداشته باشند.

پست امروز به این حقایق اختصاص پیدا می‌کند. با ما همراه باشید تا به مرور حقایق جالب و ناگفته از شرکت بی ام دابلیو بپردازیم و این شاهکار آلمانی را بیشتر بشناسیم.

۱. بی ام دابلیو در سال ۱۹۱۶ تاسیس شد

در سال ۱۹۱۶ آن‌ها شرکت بی ام دابلیو را در مونیخ آلمان تاسیس کردند. اسم شرکت در آن زمان Bayerische Motoren Werke بود که بعدا به اختصار به BMW تغییر یافت. گفته می‌شود که این تغییر نام یکی از معقول‌ترین تصمیم‌های این شرکت بود زیرا تلفظ آن برای غیر آلمانی‌ها تقریبا غیر ممکن بود! در سال‌های اولیه شرکت آن‌ها به تولید طیف وسیعی از محصولات از جمله ترمز راه آهن، وسایل خانگی و تجهیزات کشاورزی می‌پرداخت. آن‌ها همچنین موتورهایی را برای اتوبوس‌ها، کامیون‌ها و پمپ آب مزارع در خط تولید خود قرار داده بودند. که البته تمامی این‌ها به واسطه جنگ جهانی اول از امر‌های ضروری کشور محسوب می‌شد. البته این گستردگی کار را برای پیدا کردن جایگاه خاص بی ام دابلیو سخت‌تر می‌کرد اما محدودیت‌های مالی این گستردگی را توجیح می‌کرد.

۲. بی ام دابلیو در ابتدا موتور هواپیما تولید می‌کرد

اگر چه امروزه این شرکت را برای تولید خودرو می‌شناسند اما هدف اصلی شرکت آن‌ها در ابتدا چیز دیگری بود. بی ام دابلیو در زمان جنگ جهانی اول تاسیس شد و در آن زمان تقاضای زیادی برای موتور‌ هواپیما‌های جنگی وجود داشت. هواپیما‌های ساخت بی ام دابلیو به عنوان بهترین جنگنده‌های جنگ جهانی اول مشهور شدند و دلیل شهرت آن‌ها هم عملکرد دقیق و بالای آن در اتفاع و راندمان سوخت بود. از آنجایی که ارتش آلمان تقاضای بالایی برای تولید هواپیما داشت، شرکت بی ام دابلیو مجبور بود بود تا به سرعت تجارت خود را گسترش دهد. اگرچه آن‌ها پس از اتمام جنگ جهانی اول تولید هواپیما را متوقف کردند، اما دوباره با شروع جنگ جهانی دوم خط تولید هواپیما از سر گرفته شد. جنگنده‌های BMW 132 ، BMW 003 و BMW 801 از موفق‌ترین سازه‌های جنگی دوران خود شدند. بی ام دابلیو تولید موتور‌ هواپیما را تا سال ۱۹۴۵ ادامه داد و از آن سال تا به حال همین روند ادامه داشته است.

۳. رنگ‌های استفاده شده در لوگو شرکت: نماد بایرن(باواریا)

لوگوی به یاد ماندنی و قابل تشخیص بی ام دابلیو را همه دیده‌ایم. یک دایره که به ۴ قسمت مساوی آبی و سفید تقسیم شده است. در ابتدا خیلی‌ها به اشتباه معتقد بودند که لوگوی بی ام دابلیو نماد ملخ چرخان هواپیما باشد. اما این طور نیست. رنگ آبی و سفید نماد ایالت بایرن هستند. یعنی همان جایی که شرکت بی ام دابلیو در آن مستقر است.

۴. بی ام دابلیو صاحب شرکت رولز رویس است

امروزه اینکه بفهمیم چه خودرویی را چه شرکتی تولید می‌کند کمی دشوار شده است. از یک طرف خرید حق امتیاز خودر‌ها توسط شرکت‌های موفق‌تر رواج یافته و از طرف دیگر ارائه محصولات قدیمی با عنوان جدید بازاریابی را برای شرکت‌ها سخت می‌کند. بی ام دابلیو یک مثال کامل در این باره است.  در حال حاضر بی ام دابلیو صاحب دو غول خودروسازی بریتانیاست: رولز رویس و مینی کوپر. شرکت بی ام دابلیو گروه خودرو سازی روور را در سال ۱۹۹۴ خریداری کرده است. به این معنی که خودرو‌هایی که تحت این برند‌های بریتانیایی تولید می‌شدند هم اکنون توسط بی ام دابیلو تولید می‌شوند. خودرو‌هایی نظیر مینی کوپر، روور ام جی و لند روور. سپس در سال ۲۰۰۳ بی ام دابلیو شرکت رولز رویس را خریداری کرد و اولین خودروی خود را تحت این برند با عنوان Phantom تولید کرد. این موضوع غالبا حتی مردم بریتانیا را هم شوکه می‌کنند که می‌فهمند دو برند مشهور بریتانیایی توسط یک شرکت آلمانی اداره می‌شوند.

۵. دفتر مرکزی بی ام دابلیو شبیه به یک موتور ۴ سیلندر طراحی شده است

دفتر مرکزی بی ام دابلیو در بایرن مونیخ طراحی به نسبت عجیب و غیر معمولی دارد. طراحی آن نمایانگر موتور‌های معروف ۴ سیلندر بی ام دابلیو است. بی ام دابلیو به خاطر ۴ سیلندر‌های خاص خودش مشهور است و به همین دلیل هیئت مدیره این درخواست را داشتند تا این موضوع در طراحی دفتر مرکزی منعکس شود. ساختمان این دفتر مرکزی توسط یک معمار معروف اتریشی صورت گرفته است. امروزه بیشتر خودرو‌های بی ام دابلیو با موتور ۶ سیلندر پرداخته می‌شوند. این ساختمان خاص در سال ۱۹۷۲ همزمان با المپیک ساخته شد و توانست تا به یک نماد منحصر به فرد برای بی ام دابلیو تبدیل شود. برای مشاهده و اجاره خودرو در تهران و دیگر شهرهای ایران می‌توانید از طریق سایت اجاره خودرو رنت ران اقدام نمایید.

نوشتن دیدگاه