رانندگی با رنو آرکانا ۲۰۲۱ چه حسی دارد

رانندگی با رنو آرکانا ۲۰۲۱ چه حسی دارد؟

امتیاز خودرو

  • 1 عملکرد فنی
    8
  • 2 راحتی در جاده
    6
  • 3 سیستم کامپیوتری
    8
  • 4 فضای حمل
    8
  • 5 طراحی داخلی
    7
  • 6 ویژگی‌های خاص
    8

یکی از کراس‌اورهای محبوب بازار خودروی جهانی، رنو آرکانا است که شرکت رنو آن را سال ۲۰۲۱ روانه بازار کرد. بازار خودرو هم مانند مد و فشن عمل می‌کند و با رواج‌یافتن یک مفهوم، همه شرکت‌ها به فکر تغییردادن الگوی طراحی خود می‌افتند. در سال‌های اخیر هم کراس‌اورها بخش بزرگی از صنعت خودروسازی را به خود اختصاص داده‌اند.

شرکت فرانسوی رنو هم دست به تغییر زده و کراس‌اور جدید خود، رنو آرکانا ۲۰۲۱ را به بازار معرفی کرده است. این خودروی جدید یک کراس‌اور بزرگ و پرجذبه است و به رقیب سرسختی برای تویوتا C-HR تبدیل شده است. هرچند، مزدا CX-30 و سیتروئن C4 هم از گزند این خودرو در امان نمانده‌اند. برای مشاهده خودروهای رنو، به بخش اجاره خودرو‌های رنو سر بزنید.

اروپا همیشه یکی از بزرگ‌ترین بازارهای فروش خودروی دنیا بوده است و به همین خاطر، شرکت‌های خودروسازی خیلی به ساز اروپا می‌رقصند؛ یعنی معمولاً خودرویی تولید می‌کنند که به چشم اروپایی‌ها خوش بیاید. به همین دلیل هم رنو آرکانا ۲۰۲۱ یک خودروی هیبریدی، دیفرانسیل جلو و اروپاپسند است که قیمت اولیه این خودرو در بازار انگلیس ۲۵۳۰۰ پوند، ۱۵۳۰ پوند ارزان‌تر از تویوتا CH-R است.

مجموعه رنت ران با ارائه اطلاعات تخصصی در مورد اتومبیل‌های مدرن دنیا در کنار علاقه‌مندان ماشین ایستاده است. برای مشاهده خودروها و اجاره خودرو در تهران و دیگر شهرهای ایران می‌توانید از طریق سایت اجاره خودرو رنت ران اقدام نمایید. به ادامه مطلب می‌پردازیم.

امکانات رنو آرکانا ۲۰۲۱ و پیشرانه آن

این خودروی خانوادگی از دو پیشرانه مجزا برای حرکت خود کمک می‌گیرد. اولین پیشرانه این خودرو هیبریدی است که با استفاده از فناوری بهینه رنو، قدرت موتور بنزینی را به‌خوبی به انرژی تبدیل می‌کند. لازم به گفتن نیست که این خودرو همیشه به شارژ برقی مستقیم نیاز ندارد و با استفاده از سیستم E-Tech 145 شرکت رنو، انرژی حرکتی چرخ‌ها و ترمز، در موتور هیبریدی ذخیره می‌شود.

باتری‌های موتور برقی این خودرو زیر صندلی عقب قرار دارد که انرژی الکتریکی را به موتور برقی در جلوی خودرو منتقل می‌کند. موتور برقی آرکانا در کنار موتور بنزینی ۱۶۰۰ سی‌سی این خودرو قرار گرفته است. نهایت قدرت این دو موتور در کنار هم، ۱۴۰ اسب بخار است. در هنگام روشن‌کردن خودرو، اول از همه موتور الکتریکی روشن می‌شود.

جعبه‌دنده خودرو

جعبه دنده رنو آرکانا ۲۰۲۱

سیستم خودکار دنده این خودرو هم با استفاده از فناوری E-Tech 145 کار می‌کند و هیچ امکانی برای تعویض دنده دستی در اختیار راننده قرار نمی‌دهد؛ اما جعبه‌دنده رنو آرکانا CVT نیست. این جعبه‌دنده روی کاغذ کاملاً با موتور هم‌خوانی دارد و به‌راحتی سرعت و قدرت خوبی را در کم‌ترین زمان ممکن در اختیار شما قرار می‌دهد.

اما در عمل این گونه نیست و زمانی که در بزرگراه پای خود را روی گاز فشار می‌دهید، حس خوبی را از شتاب اولیه و نحوه عملکرد جعبه‌دنده در سبقت‌ها دریافت نمی‌کنید. کراس‌اور قبلی رنو، رنو سلیو هم پیشرانه برقی-بنزینی داشت ولی در رنو آرکانا این پیشرانه‌ها به‌صورت مستقل از هم کار می‌کنند و هر کدام به‌تنهایی برای به‌حرکت‌درآوردن این خودروی درشت‌جثه کفایت می‌کند.

بررسی طراحی و ظاهر محصول جدید شرکت رنو

بر خلاف تویوتا CH-R که ظاهر و لوکس‌بودن بی‌ام‌و X6 را برای همه تداعی می‌کند، رنو تمرکز خود را به مصرف و آلایندگی پایین‌تر معطوف کرده است و از ظاهری ساده‌تر و آیرودینامیک بهره گرفته است. به گفته خود شرکت، آیرودینامیک در رنو آرکانا ۲۵ درصد بیشتر از SUV‌های قدیمی مورد توجه قرار گرفته ‌است.

رنو طراحی بی‌نظیری را برای تولید این ماشین استفاده کرده است. طراحی پرتناقض این ماشین باعث می‌شود تا از بیرون یک کوپه مدرن و سریع به نظر بیاید و از داخل بسیار جادار و خانوادگی ظاهر شود. قسمت عجیب و دشوار طراحی آن، وجود یک شیشه عقب بزرگ در انتهای این خودرو است؛ چون خودروهای کراس‌اور معمولاً شیشه‌عقب‌های کوچکی دارند.

طراحی و فضای داخل رنو آرکانا

طراحی و فضای داخل رنو آرکانا

کشیدگی و عریض‌بودن طراحی بدنه در عقب خودرو باعث شده است که سرنشینان عقب نسبت به جلو احساس راحتی بیشتری داشته باشند. با این که سه صندلی برای سرنشینان عقب وجود دارد، بهتر است بیش از دو نفر در عقب خودرو ننشینند تا به‌راحتی بتوانند از راحتی و جادار بودن خودرو استفاده کنند؛ آن هم در حالی که آرنج خود را روی جادستی عقب گذاشته‌اند.

صندوق‌ عقب خودرو

صندوق‌ عقب خودرو Renault Arkana

صندلی عقب خودرو به‌صورت ۶۰ به ۴۰ به دوتکه تقسیم شده است و بخش کوچک‌تر امکان جابه‌جایی دارد تا صندوق ‌عقب ۴۸۰ لیتری را به ۱۲۶۳ لیتری تبدیل کند. خوابیدن صندلی برای بزرگ‌‌کردن فضای صندوق بسیار کاربردی است و باعث می‌شود به‌راحتی بتوانید وسایل بلند مانند چوب اسکی را حمل کنید.

طراحی چراغ‌های خودرو

طراحی چراغ‌های خودرو Renault Arkana

یکی از ویژگی‌های جالب در طراحی آرکانا، چراغ‌های C شکل و فرم جذاب زه‌های بدنه اتومبیل است. هدلایت‌های جلو بسیار پرقدرت‌اند و در چراغ‌های خطر عقب هم از چراغ‌های مدرن نئون استفاده شده است که در سرتاسر در عقب خودرو به زیبایی امتداد یافته‌اند.

به‌طور کلی، برخلاف تصور طرفداران رنو، این خودرو از خودروهای پیشین رنو چندان بزرگ‌تر نیست و به‌حدی جادار است که حس خوبی را برای شما به ارمغان بیاورد.

ویژگی‌های رنو آرکانا ۲۰۲۱ چیست؟

عکس‌العمل و عملکرد خودرو در جاده، شما را بسیار شگفت‌زده نمی‌کند، ولی اگر اولویت انتخابتان راحتی، طراحی زیبا، جادار و خوش‌استایل‌بودن خودرو است، رنو آرکانا نسبت به قیمتش، همه این ویژگی‌ها را به‌خوبی در اختیارتان قرار می‌دهد.

Apple Car Play و Android Connect از امکانات اولیه خودرو است. سیستم ترمز اضطراری، تشخیص علائم راهنمایی، هشدار حرکت بین خطوط و کروز کنترل از ویژگی‌های کمک‌راننده این خودروی خانوادگی است.

نمایشگر هوشمند خودرو ساخت شرکت سامسونگ است و برای سفارش‌ها، زبان‌ها و نواحی مختلف کره زمین طراحی شده است. سانروف، پوشش و روکش داخلی چرمی، سقف مشکی و کروز کنترل قابل تنظیم از امکانات این خودرو است.

مدل میا‌ن‌رده یعنی S نسبت به مدل اقتصادی آن یعنی  Iconic، نمایشگر هوشمند بزرگ‌تری با ابعاد 9.3 اینچ دارد در حالی که مدل آیکونیک نمایشگر ۷ اینچی دارد. رینگ‌های این دو مدل هم در مقایسه با هم ۱۷ و ۱۸ اینچ است. این دو مدل تفاوت‌های ظاهری فاحشی هم روی سپر و دیگر اجزای خارجی و داخلی خودرو دارند.

طرفداران قدیمی شرکت رنو می‌دانند که رنو در سال‌های قبل همیشه از لحاظ طراحی داخلی و خارجی از بسیاری از شرکت‌های خودروسازی عقب بود و اصلاً به نیاز بازار توجه نمی‌کرد؛ اما در همین ۵ سال اخیر، رنو به‌شدت سیاست‌های طراحی خود را تغییر داده است. از همین رو به‌طور کلی،‌ معماری کابین رنو آرکانا ۲۰۲۱ بسیار جذاب، هوشمندانه، زیبا و جادار است.

داخل کابین مدرن رنو دکمه‌های فیزیکی بسیاری قرار دارد که با توجه به وجود صفحه لمسی بزرگ، توجیه چندانی ندارد؛ اما این دکمه‌ها در مجموع به‌خوبی دسته‌بندی و جایگذاری شده‌اند.

ساختار شاسی اتومبیل

شاسی خودرو از پلتفرم CMF-B بهره می‌برد، همان‌طور که این شاسی برای مدل‌های قبلی یعنی رنو کپچر و سلیو هم استفاده شده بود. با این که جلوی خودرو نسبت به مدل‌های پیشین سنگین‌تر است، هندلینگ و رانندگی این ماشین تحت تأثیر قرار نگرفته است و با استفاده از سیستم تعلیق مناسب، تمام چاله‌ها را برای شما غیرقابل لمس می‌کند.

حالت‌های مختلف رانندگی

با توجه به شرایط مختلف، مدل هیبریدی بهترین انتخاب برای حالت رانندگی بین مدل‌های رانندگی مختلف رنو آرکانا است. مدل اقتصادی کمی ضعیف، مدل Pure کمی بی‌حال و مدل اسپرت زیادی سریع است.

در مدل هیبرید، انرژی موتور برقی با بنزینی ترکیب می‌شود و سواری خوبی را برای شما ممکن می‌کند. این مدل از رانندگی با تمام شرایط رانندگی، جاده و آب و هوا هم‌خوانی دارد و به‌راحتی خودرو را با شرایط وفق می‌دهد.

نتیجه گیری در مورد رنو آرکانا

رنو قرار است تا سال ۲۰۲۵ از فناوری 14 E-Tech روی خودرو‌های خود استفاده کند و هفت خودروی تمام‌برقی کراس‌اور هم تا سال ۲۰۲۵ ساخته می‌شوند. این یک نشانه از هدف نهایی شرکت رنو است. رنو قصد دارد تا سال ۲۰۳۰، خودروهایی با بیشترین سازگاری با محیط زیست را راهی بازار اروپا کند.

در حالی که بسیاری از سازنده‌ها این هدف رنو را بسیار جاه‌طلبانه می‌دانند، رنو در عمل ثابت کرده است که می‌تواند از پس تولید خودروهای هیبریدی یا برقی به‌خوبی بر‌‌آید. یکی از نشانه‌های این کفایت رنو، پیدا کردن راهی برای استفاده دوباره از باتری‌های خودروهای برقی یا هیبریدی بود.

مهم‌ترین مشکلات این خودرو

شاید یکی از بیشترین مشکلاتی که در ساخت این خودرو به چشم بخورد، هماهنگ‌نبودن پیشرانه با جعبه‌دنده خودرو است. این عدم تطابق نسبی در موتور باعث می‌شود تا در جاده‌های خارج از شهر کمی احساس ناراحتی کنید و به سرعت، قدرت و شتاب دلخواهتان دست پیدا نکنید.

نظر نهایی

شاید طراحی رنو آرکانا چندان مجلل و مدرن نباشد یا استفاده از این خودرو خسته‌کننده به نظر برسد؛ اما این خودرو از فناوری قابل ‌اطمینان بهره می‌برد و به‌طور کلی سواری خوبی را به شما ارائه می‌دهد.

در حال حاضر و نسبت به رقیب‌هایش، رنو آرکانا یک انتخاب مناسب، خانوادگی و به‌صرفه است. پس با انتخاب این ماشین پشیمان نمی‌شوید و سرعت، قدرت و راحتی را تا حد نیاز برایتان فراهم می‌کند. اگر رنو آرکانا به‌راحتی وارد بازار کشورمان می‌شد، ترجیح می‌دادید سراغ رقبای آن در تویوتا و نیسان بروید یا شرکت رنو را به عنوان خودروی خانوادگی خود انتخاب می‌کردید؟

اگر علاقه‌مند به خودروها هستید با مجله ماشین رنت ران همراه باشید تا از اطلاعات روز دنیای خودروها باخبر شوید.

گالری تصاویر

ویژگی‌های خودرو

  • Renault Arkana (2021)
  • قیمت خودرو
    £۲۵,۳۰۰
  • مصرف سوخت
  • قدرت موتور
    1598cc 16-valve 4-cyl, 1.2kWh battery plus e-motor, 140bhp @ 5600rpm, 109lb ft @ 3600rpm (plus max of 184lb ft from e-motor)
  • جعبه دنده
    Automatic, front-wheel drive
  • تعداد سیلندر
    4
  • تعداد صندلی
    4

نوشتن دیدگاه