بهترین ‌خودرو‌های دهه ۷۰ میلادی

دهه ۱۹۷۰ میلادی، دوره جالبی برای صنعت خودرو سازی محسوب می‌شود. از طرفی می‌توانید سریع‌ترین ماشین‌های عضلانی آمریکایی را در دوران طلایی خود ببینید.

و از طرف دیگر به علت بحران سوختی سال ۱۹۷۳ که قیمت سوخت را به یکباره تا حدودی زیادی بالا برد، شاهد تکنولوژی‌ها و تغییرات عظیمی در این صنعت باشیم.

در ادامه به معرفی ده تا از محبوب‌ترین و بهترین خودرو‌های دهه ۷۰ میلادی خواهیم پرداخت.

 

۱۰. فورد موستانگ Boss 302 – مدل ۱۹۷۰

این مستانگ ابتدا برای شرکت در مسابقات Trans Am طراحی شده بود. البته بر خلاف ذات ماشین‌های عضلانی این خودرو به عنوان سریع‌ترین ماشین خط مستقیم شناخته نمی‌شد. اما به علت چسبندگی و فرمان پذیری بالا، در دور‌های پیست برای خودرو‌های دیگر یک کابوس تمام عیار تلقی می‌شد.

 

۹. داج چلنجر – مدل ۱۹۷۰

داج حتی در همان زمان هم از رنج تنوع بالایی برخوردار بود و برای هر مدل انواع متعددی از تریم‌ها را ارائه می‌داد. اما برای خودروی استثنایی، مدل R/T با گیرر بکس دستی چهار حالته، بیش از همه توجه‌ها را به خود جلب می‌کرد. بعلاوه برای این ماشین یک رنگ ویژه به نام Plum Crazy نیز در دسترس بود که برای جلب توجه حداکثری مورد استفاده قرار می‌گرفت

 

۸. شورلت Chevelle SS – مدل ۱۹۷۰

شورلت Chevelle می‌توانست به عنوان یک سدان به موتور ۶ سیلندری مجهز باشد. اما این مدل SS آن بود که می‌توانست موضوع را جذاب کند. به لطف یک بدنه کوپه و یک موتور V8 این خودرو به قدرتمند‌ترین درگستر آمریکایی شمالی مبدل شده بود که همه رقیب‌هایش از او هراس داشتند.

 

۷. اِی اِم سی Rebel ''The Machine'' – مدل ۱۹۷۰

در آن زمان از شرکت AMC در بین تولیدکنندگان آمریکایی به عنوان یکی از ضعیف‌ترین شرکت‌های خودروی‌سازی یاد می‌شد و انتظار بالایی هم آن نمی‌رفت که گل سر سبد عضلانی آن هم یادآور همین موضوع است. خودروی Rebel دارای یک موتور ۸ سیلندری ۳۹۰ سی‌سی بود که تا ۳۴۰ اسب بخار نیرو ارائه می‌داد و این قدرتمند‌ترین خودرویی بوده که AMC توان ساخت آن را داشته است.

 

۶. داتسون 240Z – مدل ۱۹۷۱

این خودرو از اولین ماشین‌های ژاپنی بود که به علت طراحی خاص و زیبای خود توسط هالییود مورد استفاده قرار گرفت و محبوبیت‌های زیادی هم به دست آورد. البته پس از این ماشین‌های ژاپنی بیشتری به همین صورت معروف‌تر شدند. متاسفانه تولیدات این شرکت در سال ۱۹۸۶ به پایان رسید که البته در سال ۲۰۱۳ دوباره توسط نیسان بازگشایی شد و قرار است تا خط تولید خودرو‌های متوسط و متوسط رو به پایین نیسان را بر عهده بگیرد.

 

۵. پلیموث Road Runner – مدل ۱۹۷۲

قطعا این خودرو شناخته شده‌ترین و معروف‌ترین خودروی عضلانی نیست. در زمان خودش هم اینطور نبوده است. اما از آنجایی که درست قبل از بحران نفتی سال ۷۳ از بازار خارج شد، به عنوان یکی از خودروی‌های دوران طلایی آمریکا از آن یاد می‌شود.

 

۴. بی ام و 2002Tii – مدل ۱۹۷۴

خودرویی که امروزه از آن به عنوان پدربزرگ M3 افسانه‌ای یاد می‌شود. این خودروی شورشیه کوچک در زمان خود انقلابی محسوب می‌شد. موتور توروبو شارژر 2002Tii قادر بود تا ۱۴۰ اسب بخار نیرو تولید کند و بدنه ماشین به طرز فوق‌العاده‌ای سبک بود.

 

۳. کادیلاک Coupe DeVille – مدل ۱۹۷۷

کادیلاک‌های دهه ۷۰ مانند گذشته پر سرعت نبودند، اما دلیلش این بود که کادیلاک در آن زمان بازار هدف خود را تغییر داده بود و بیشتر به ماشین‌هایی با سواری راحت‌تر روی آورده بود. کوپه DeVille مدل ۱۹۷۷ یکی از بهترین نمونه‌های این تغییر کلاس بود. به طوری که رانندگی با آن یکی از نرم‌ترین سواری‌های ممکن را تداعی کرده بود.

 

۲. پورشه ۹۱۱ توربو – مدل ۱۹۷۸

در آن زمان رانندگی با پورشه ۹۱۱ به هیچ‌وجه کار ساده‌ای نبود. موتور این ماشین کمی عقب‌تر از چرخ‌های عقبی آن قرار می‌گرفت که همین موضوع رانندگی با آن را کمی مشکل کرده بود. همه‌ی این‌ها را بعلاوه یک توروبو شارژر با تاخیر بالا در نظر بگیرید. با این حجم از قدرت در چنین ساختاری می‌توانید حدس بزنید که چرا لقب «بیوه ساز» را برای این خودرو در نظر گرفته بودند.

 

۱. شورلت کامارو Z28 – مدل ۱۹۷۹

واقعا چرا کامارو ۱۹۷۹ را وارد این لیست کردیم؟ جواب آن ساده است. به خاطر ظاهر آن! با اتخاب نوار‌های رنگارنگ و چرخ‌های پر زرق و برق، این اتومبیل نوید دوره‌ای جدید را داد که تا اواخر دهه هشتاد هم ادامه پیدا کرد. دوره‌ای که در آن جسورانه‌ترین تغییرات در ظاهر خودرو‌ها صورت گرفت و پدیده‌های ماندگاری خلق شدند. برای مشاهده و اجاره خودرو در تهران و دیگر شهرهای ایران می‌توانید از طریق سایت اجاره خودرو رنت ران اقدام نمایید.

نوشتن دیدگاه